• Card

  Cardul “Exclusive Member” parte a programului Friendly Care Service iti ofera posibilitatea de a te bucura de toate beneficile clientului fidel.

  Astfel in functie de campaniile desfasurate de catre Downhill&More SRL te poti bucura de multiplele beneficii la achizitionarea produselor comercializate pe site-ul downhillandmore.ro.

  Mai mult chiar daca la data achizitiei nu se desfasoara nici o campanie, pe baza cardului “Exclusive Member” poti beneficia de oferte personalizate. Tot ce trebuie sa faci este sa ne ceri oferta de pret pe adresa de mail office@downhillandmore.ro si sa ne spui ce anume doresti.

  Avantaje:
              - Discounturile acordate cu cardul “ Exclusive Member” variaza in functie de campanie, si poate ajunge pana la 15% reducere.
              - Standard prin cardul “Exclusive Member” beneficiezi de 3% discount la produsele achizitionate in valoare minima de 300 lei.

  Activarea cardului:

  Pentru activarea cardului, te rugam sa ne transmit un mail la adresa office@downhillandmore.ro cu Numele, Prenumele tau si codul promotional inscris pe cardul “Exclusive Member”. In maxim 48 ore, cardul tau va deveni activ si te vei putea bucura de cumparaturi mai avantajoase. Inscrie-te la newsletter-ul nostru si vei fi la curent cu campaniile active desfasurate.

  Mentiuni:
  ·         Cardul “Exclusive Member” nu este un card de credit si nici un mijloc de plata.
  ·         Emitentul acestui card este Downhill & More SRL care isi rezerva dreptul de a sista in orice moment programul de fidelizare.
  ·         Data de incepere a programului de fidelizare este 01.06.2016 si se desfasoara pe o perioada nedeterminata.