• Cum comand?


  Pasul 1  - Alegerea produselor

  Navigati prin categoriile de produse sau prin meniul listei de producatori. Aceste doua sectiuni sunt afisate in partea de sus a site-ului. Dupa gasirea unui produs care intruneste cerintele dumneavoastra apasati butonul "Adauga in cos".

  Dupa apasarea acestui buton veti fi directionat catre cosul dumneavoastra de cumparaturi. Aici aveti posibilitatea modificarii cantitatii dorite sau puteti sterge unul sau mai multe produse din cosul de cumparaturi. Dupa finalizarea eventualelor modificari efectuate in cosul de cumparaturi apasati butonul “Update”, astfel incat modificarile sa fie operate si in continuare urmati pasi afisati.

  Pentru a mai adauga alte produse in cos apasati butonul "Inapoi la cumparaturi".

  Pasul 2 - Alegerea modalitatii de plata

  Odata aleasa modalitatea de livrare, treceti la urmatorul pas si alegeti din lista predefinita modalitatea de plata care se preteaza cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Plata se poate face in numerar la livrarea produselor (sistem ramburs), cu ordin de plata sau pe loc, cu ajutorul cardului dumneavoastra.

  Atentie! Exista posibilitatea ca anumite produse sa nu poata fi achizitionate prin sistem ramburs daca valoarea acestora depaseste un anumit prag maxim stabilit de DOWNHILL & MORE SRL. Disponibilitatea acestui serviciu va fi comunicat prin mail sau telefonic.

  Pasul 3 - Completarea informatiilor

  Dupa finalizarea primilor doi pasi apasati butonul "Plaseaza Comanda". In noua sectiune afisata dupa apasarea acestui buton, veti regasi doua posibilitati:

  A. In cazul in care aveti deja un cont pe downhillandmore.ro, introduceti in campurile din partea dreapta, adresa de mail si parola, urmand ca informatiile de livrare si de facturare  utilizate sa fie cele deja completate in contul dumneavoastra.

  B. In cazul in care nu aveti un cont pe downhillandmore.ro, completati informatiile solicitate in campurile din partea stanga. Dupa aceasta alegere completati datele de facturare, de livrare respectiv cele de contact.

   
  Pasul 4Finalizarea comenzii

  Pentru lansarea comenzii apasati butonul "Confirm Order".
  La final veti primi un mesaj care va confirma plasarea comenzii dumneavoastra.